طرز تهیه دلمه کلم برگ

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ سرگرمی

می توانید دلمه را بر اساس ذائقه تان ترش یا شیرین کنید. برای شیرین شدن دلمه، سسی از سرکه و شکر تهیه کنید و روی آن بریزید.

 می توانید دلمه را بر اساس ذائقه تان ترش یا شیرین کنید.  برای شیرین شدن دلمه، سسی از سرکه و شکر تهیه کنید و روی آن بریزید.

 

 

مواد لازم:

 

    کلم سفید ۱ عدد
    روغن به میزان لازم
    پیاز به میزان لازم
    گوشت ۳۰۰ گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    سبزی دلمه ۱ کیلوگرم
    برنج ۱ پیمانه
    لپه ۲۰۰ گرم
    سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
    رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
    شکر ۱ قاشق مربه همراهخوری

    زعفران ۱ قاشق مربه همراهخوری

 

 طرز تهیه دلمه کلم برگ

 

نکاتی در مورد تهیه ی دلمه کلم برگ:

۱-
کلم را بشویید و انتهای آن را جدا کنید. سپس کلم را درون قابلمه ای از آب
نمک در حال جوش برای حدود ۱۵ دقیقه بپزید. کلم را از آب خارج کرده و برگ
های آن را از هم جدا کنید.

۲- پیاز را ریز خرد کنید.

۳- از گوشت چرخ کرده هستفاده کنید.

۴- سبزی دلمه شامل جعفری، مرزه، ترخون، ریحون و تره را پاک کنید و تمیز بشویید. آن ها را خرد کنید.

۵- لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید. آن را نیم پز کنید.

۶- برنج را هم از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.

 

 

طرز تهیه:

در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.
   
گوشت را به آن اضافه کنید، بر روی آن ها نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بریزید و
آن ها را به همراه هم مخلوط کنید و تا رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید.

سبزی دلمه، برنج خیس شده و لپه ی نیم پز را به سایر مواد اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه بپزید.

کف
قابلمه ی مورد نظر را به همراه برگ های کلم بپوشانید. از مواد دلمه در برگ های
کلم بگذارید و آن ها را بپیچید و در قابلمه بچینید (قسمت به همراهز دلمه رو به
پایین به همراهشد).

برای طعم دار(ترش و شیرین) کردن دلمه سسی از
ترکیب رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر، زعفران دم کرده و آب درست کرده، به همراه ۱
لیوان آب روی آن ها بریزید.

یک بشقاب سنگین روی دلمه ها قرار دهید و برای ۱ ساعت به همراه حرارت ملایم بپزید.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم