کیک ردولوت آتشفشانی

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ سرگرمی

کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیک‌های محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خودشان را دارند.

کیک
ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو هست که هم رنگ سرخ و زیبه همراهی کیک ردولوت را
دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبه همراه و هیجان انگیز در وسطش دارد. برای تهیه کیک
ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش
داده‌ایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده می‌شود (به جای
مایکروفر می‌توانید از گرم کردن شکلات روی شعله گاز هم هستفاده کنید). این
کیک فوق‌العاده را می توانید برای مناسبت‌های مختلف تهیه و سرو کنید.

 

مواد لازم

    شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم
    کره ۱/۴ پیمانه
    آرد ۳ قاشق غذاخوری
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
    شکر ۱/۳ پیمانه
    عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
    رنگ ژله‌ای قرمز ۱-۲ قاشق چایخوری
    اسپری خامه یا بستنی دلخواه (برای تزیین)
    برای گاناش شکلات:
    شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم
    خامه ۱/۲ پیمانه
    عصاره وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری

 کیک ردولوت آتشفشانی

 طرز تهیه:

 

ابتدا
گاناش شکلات را تهیه کنید. شکلات خرد شده را به همراه خامه داخل مایکروفر
بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود و سپس وانیل را اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. کف شش کاسه سرامیکی کوچک (یا شش
قالب مافین) را چرب کنید. کاسه‌های سرامیکی را روی یک سینی فر بچینید.

شکلات
و کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا
شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. آرد و نمک را
اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ
بشکنید. تخم مرغ‌ها را به همراه همزن برقی بزنید و به تدریج شکر را به آن‌ها
اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس
وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط نمایید. ترکیب شکلات به همراه آرد را
به مخلوط اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا یکدست شوند. سپس مایه را بین
کاسه‌های چرب شده تقسیم کنید.

حال وقت آن هست که گاناش شکلات را از
یخچال خارج کنید. وسط هر کاسه یک قاشق پر از گاناش را بریزید (همه گاناش
هستفاده نخواهد شد). سپس روی کاسه‌ها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار
دهید. همزمان فر را به همراه دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

پس از
یک ربع، کاسه ها را از یخچال خارج کنید و ۱۰–۲۰ دقیقه در قر بگذارید. زمان
دقیق بستگی به سایز کاسه‌های شما دارد. هر چه کاسه‌ها بزرگتر به همراهشند زمان
پخت بیشتر می‌شود (برای ۶ کاسه حدود ۱۰ دقیقه کافی هست).

بعد از
خارج کردن کیک ردولوت آتشفشانی از فر، به همراه یک چاقو لبه‌های هر کدام از آنها
را از کاسه آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک هم از
اسپری خامه یا بستنی وانیلی هستفاده کنید.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم